Když rám dělá obraz aneb Proč je rám u obrazu tolik důležitý

Už tě nebaví pohled na holou stěnu? Pak je nejvyšší čas na výběr obrazu, který se stane designovým skvostem interiéru. Vybírej ale pečlivě. Obraz musí ladit nejen se stylem interiéru, ale také s tvým životním stylem. Neméně důležitý je pak výběr rámu. Co kdybychom ti to co nejvíce zjednodušili?

Při výrobě rámu dbáme na kvalitu

Řídíme se pravidlem, že v jednoduchosti je krása. Když mluvíme o rámech k obrazům, nemáme na mysli klasické masivní rámy, které lemují celý obraz. Naše rámy jsou neviditelné. Napínáme na ně plátno, které zároveň překrývá hrany rámu. Oproti klasickým rámům tak nemusíš vůbec řešit, jestli se ti ten náš hodí do interiéru.

Rám obrazů vyrábíme ze speciální dřevovláknité desky. Na rozdíl od masivního dřeva se dřevovláknitá deska nekroutí a nenavlhne. Rám obrazů je perfektně připravený, aby na stěně držel, aniž by odstával od zdi. Nemá totiž očko - věší se na hřebíčky. To tě nijak neomezuje a můžeš si svůj nový obraz pověsit v podstatě kamkoliv.

Plátno na rám připevňujeme pomocí svorek. Díky tomu je obraz dokonale vypnutý, netvoří se na něm záhyby, ani po letech se nekrabatí. Naše obrazy jsou zkrátka vychytané do posledního detailu. Kromě odolného rámu používáme prvotřídní malířské plátno. Přečti si o něm >>

Dej prostor fantasii

Obraz nemusí být vždycky jenom klasický čtverec. Ať už jsi milovníkem geometrie, nebo máš prostě rád originální věci, prohlédni si naši nabídku několikadílných obrazů. Hodí se hlavně do moderních interiérů, kde na sebe upoutají veškerou pozornost. Při skládání vícedílných obrazů jsme si pohráli s rozměry. Každá část obrazu je jinak velká, a díky tomu obraz vypadá skutečně skvěle!

 

Jednodílné obrazy

Třídílné obrazy

Čtyřdílné obrazy

Pětidílné obrazy

https://obchody.heureka.cz/popydesign-cz/recenze/
http://

Provozovatel webu, Popydesign, v.o.s., se sídlem Kochánov 34, Světlá nad Sázavou, 582 91, IČ: 06530966, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.