Jak vyzdobit dětský pokoj

Pro každé dítě je pokojík bezpečným přístavem, kde se cítí příjemně. Tedy alespoň by měl být. Děti zde tráví většinu času, rozvíjí se, je to jejich osobní prostor, kde se mohou vyjádřit. Při vybavování dětského pokoje byste proto nikdy neměli zapomínat také na vhodné dekorace a doplňky, které dotváří správné prostředí pro rozvoj dítěte.

 

Samolepky dají pokojíčku příběh

Pokud existuje pokoj, kde můžete popustit uzdu své fantazii, pak je to dětský pokojíček. Dospělácká střídmost zde nemá prostor, zdi pokoje jsou jedno velké malířské plátno, které doslova čeká na vaše nápady.

Zapomeňte na bílé zdi a minimalismus, dětský pokojík si zaslouží nátěr ve veselé barvě a hravé samolepky. Raketa, co vystřelí malého dobrodruha do vesmíru, nebo odpolední čaj v džungli? Vytvořte prostředí, které bude děti bavit a dá prostor jejich představivosti.

  

 

Udělejte si výlet do minulosti

Snad všichni rodiče potvrdí, že děti doslova rostou před očima. Před chvílí jste sledovali jejich roztomilou snahu překulit se, dnes nezastavitelně pobíhají po domě. Čas sice nezastavíte, ale vzpomínky mohou zůstat s vámi.

Ozdobte dětský pokojíček jedinečnými fotoobrazy, které zachytí, jak šel čas. Od miminka, jehož nožičky jste skryly do dlaní, až po malou slečnu či gentlemana.

 

  

 

I vypínače mohou děti bavit

Děti milují drobné detaily. Mají zvláštní schopnost vidět to, co nám dospělým přijde obyčejné a samozřejmé. Jejich oči rozzáří třeba i něco tak všedního, jako jsou vypínače, tedy pokud je lemuje správná veselá samolepka. Udělejte svým ratolestem radost pomocí drobnosti za pár korun. Ten široký úsměv za to opravdu stojí!

  

 

Veselé polštářky si děti zamilují

Co si budeme vykládat, spící dítě je to nejhodnější dítě. Každé uspávání však snadné není. Zvláště po náročném dni můžete mít pocit, že spíše úspěšně uspáváte sami sebe. Udělejte ze spánku oblíbený dětský rituál s pohodlnými a veselými polštářky, které ukolébají děti ke spánku.

  

https://obchody.heureka.cz/popydesign-cz/recenze/
http://

Provozovatel webu, Popydesign, v.o.s., se sídlem Kochánov 34, Světlá nad Sázavou, 582 91, IČ: 06530966, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.