Blog


Jak vyzdobit dětský pokoj

Cítíte, že by dětský pokojíček potřeboval změnu, ale nechce se vám utrácet peníze za rozsáhlou rekonstrukci? Přečtěte si praktické tipy, kterými místnost proměníte a zároveň potěšíte své ratolesti.

více »

Omrzely vás bílé zdi? Máme pro vás tip na snadnou změnu

Univerzálnost, čistota, minimalismus. To jsou důvody, proč lidé volí bílou barvu do interiéru. Všudypřítomná bílá však na vás může působit chladně, stroze a nudně. Jak najít kompromis mezi těmito dvěma protipóly?

více »

Když rám dělá obraz aneb Proč je rám u obrazu tolik důležitý

Už tě nebaví pohled na holou stěnu? Pak je nejvyšší čas na výběr obrazu, který se stane designovým skvostem interiéru. Vybírej ale pečlivě. Obraz musí ladit nejen se stylem interiéru, ale také s tvým životním stylem. Neméně důležitý je pak výběr rámu. Co kdybychom ti to co nejvíce zjednodušili?

více »

Jak plátno dokáže ovlivnit kvalitu obrazu

Vybírat obraz do bytu není vůbec tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Musí nejen celkově ladit s interiérem, ale také odpovídat tvému životnímu stylu. A teď si představ, že sis konečně vybral ideální obraz, napjatě očekáváš, až obraz přijde

více »

https://obchody.heureka.cz/popydesign-cz/recenze/
http://

Provozovatel webu, Popydesign, v.o.s., se sídlem Kochánov 34, Světlá nad Sázavou, 582 91, IČ: 06530966, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.