Omrzely vás bílé zdi? Máme pro vás tip na snadnou změnu

Proč mít bílé zdi v místnosti

Barva zdí není jen otázkou stylu, ale také toho, zda se ve svém obydlí budete cítit dobře. Měla by odpovídat funkci místnosti a ladit se zvolenou podlahou a nábytkem. Zní vám to jako alchymie? I proto lidé upřednostňují bílou barvu, se kterou máte vysokou šanci, že nešlápnete vedle. Hodí se ke všem druhům dřeva, dá vám nekonečné možnosti s doplňky.

Ani bílá se však neobejde bez vybírání – k dostání jsou různé teploty této barvy, které ovlivňují, jak na vás místnost bude působit. Mezi teplé odstíny se například řadí barva přírodní vlny, nažloutlá smetanově bílá či slonovina. Tyto odstíny by měly navodit pocity povzbuzení a zahřátí. Naopak studené odstíny, ke kterým patří zářivě bílá, našedlá a namodralá bílá, jsou spíše chladivé a uklidňující.

 

Jak oživit zdi pokoje  

Jediným rizikem bílých stěn je, že vám po čase můžou připadat nudné a až příliš strohé. Pokud tedy hledáte možnost, jak stěny ozdobit, aniž byste se museli děsit malování v plně vybaveném bytě, máme pro vás pár tipů, jak snadno a levně oživit bílé zdi.

Obrazy, plakáty a závěsné dekorace

Nejjednodušším a nejlevnějším řešením je pověsit na bílou zeď dekoraci. Ať už si vyberete zajímavé hodiny, obraz či plakát, opticky rozbijete prázdný bílý prostor a celou místnost zajímavě oživíte.

TIP: Pořídili jste krásné snímky na dovolené? Nechte si je profesionálně vytisknout na plátno a vytvořte si tak originální dekoraci, kterou nikdo nemá. 

 

Samolepky 
Další snadnou možností jsou samolepky na zeď. Oceníte zejména jejich velký výběr a různé zaměření – nápisy, svítící samolepky, cestovatelské, zamilované, ornamenty a mnoho dalších. Vybírat můžete také z nejrůznějších barev a velikostí.

Výhodou samolepek je jejich snadná aplikace, kterou zvládne opravdu každý. Za pouhých pár hodin tak můžete vykouzlit například nový dětský pokojíček, který si děti zamilují, aniž byste museli znovu malovat celou místnost.

 

Tapety
Toužíte po výraznější změně? Chtěli byste pracovat s výhledem na New York, nebo obědvat pod vodopády? Obojí můžete zažít i ve vašem obývacím pokoji, stačí vám k tomu ta správná vliesová fototapeta.

Vliesové tapety jsou velmi praktické. Potěší vás jednoduché lepení, na rozdíl od jiných druhů tapet nevyžadují čas na provlhčení, také jejich strhávání je velmi snadné a pohodlné – nezanechají žádné zbytky na zdi.

 

 

https://obchody.heureka.cz/popydesign-cz/recenze/
http://

Provozovatel webu, Popydesign, v.o.s., se sídlem Kochánov 34, Světlá nad Sázavou, 582 91, IČ: 06530966, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.